Site icon Uzman Diyetisyen Emre Uzun

Kiraz Sapı Çayı Zayıflatır Mı? Faydaları Ve Zararları Neler?

Kiraz Sapı Çayı Zayıflatır Mı? Faydaları Ve Zararları Neler?

Son zamanlarda dengesiz beslenme ve hormonlu yiyeceklerin tüketilmesi ile çok fazla sayıda kişi kilo problemleri yaşamaktadır. Bu nedenle çok farklı zayıflama yöntemleri ile kilo vermek için plan yapılır. Kiraz sapı çayı da oldukça popüler olmuş bir zayıflama yöntemidir.

 

Kiraz Sapı Çayı Zayıflatır mı?

Son dönemlerde kiraz sapı ile kilo vermek çok tercih edilmektedir. Kiraz sapının çok ileri derecede bir yan etkisi olmadığından kullanımı kolay olmaktadır. Kiraz sapı ile zayıflamak için düzenli bir şekilde kullanımı önerilir.  Metabolizma hızlandırıcı özelliği bulunan kiraz saplarının tok tutucu etkisi de olduğu bilinir. 

 

Kiraz Sapı Çayı Faydaları

 

Kiraz Sapı Çayı Zararları

Kiraz sapı ve çayının çok fazla faydaları bulunduğu kadar bazı zararları da bulunmaktadır. İlk olarak kan sulandırıcı ve ödem atıcı etkisi sayesinde devamlı olarak tüketilmesi çok doğru olmaz. Fakat 15 ya da 20 günlük süreler içinde kullanılması ile herhangi bir zararı ve yan etkisi yoktur. Genel olarak mısır püskülü, kiraz sapı ve avakado yaprağı formülü ile beraber kullanıldığı zaman olan yan etkiler de ortadan kalkacaktır. Ama her zaman bilinir ki doz çok önemlidir.

 

Exit mobile version